Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους:

1Τηλέφωνο : +30. 2313 25 13 13 
2FAX : ++30. 2313 25 13 13 
3support[@]mushroomcreative.eu

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή | 09:30 - 18:00

Υποδομή

Ο κάθε server ξεχωριστά χρησιμοποιεί μηχανισμούς προχωρημένης προστασίας μέσω της χρήσης τοπικά διαμορφωμένων firewalls καθώς επίσης antivirus και antispyware λογισμικού. Οι αναβαθμίσεις του operating system και των applications πραγματοποιούνται αυτόματα σε τακτά χρονικά διαστήματα για την εξασφάλιση της λειτουργίας όλων των υπηρεσιών κάτω από τις πιο ασφαλείς συνθήκες διαρκώς. Η ασφάλεια είναι έξτρα ενδυναμωνένη από πολλαπλά load-balanced front-end core firewalls τα οποία επιθεωρούν όλη την εισερχόμενη και εξερχόμενη κίνηση, ρυθμίζουν τη χρήση bandwidth και πραγματοποιούν προχωρημένες μεθόδους φιλτραρίσματος (packet filtering, stateful filtering, application layer filtering) σε κάθε "ανεβασμένη" εφαρμογή ή παραδωτέα υπηρεσία μέσω του internet.

Ασφάλεια Δεδομένων

Data Protection Manager, νέα επίπεδα προστασίας σε περιβάλλον Windows®

Συγκεκριμένα:
  • Continuous Data Protection για εφαρμογές και file servers. Παρακολουθεί τις αλλαγές των δεδομένων με application-aware byte-level agents και παρέχει μία εύχρηστη disk/tape back-end πλατφόρμα και one-click lossless application recovery.
  • Άμεση και αξιόπιστη ανάκτηση δεδομένων. Ο DPM επιτρέπει την εύκολη ανάκτηση δεδομένων από εύκολα προσβάσιμους δίσκους αντί για λιγότερο αξιόπιστες αποθηκευτικές μονάδες.
  • Backup & Recovery με τη χρήση wizards και ροών εργασιών, προκειμένου να διασφαλίσει την προστασία των δεδομένων & χωρίς να απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις, εκπαίδευση ή πιστοποίηση σε τεχνολογίες αποθήκευσης και backup.

ΕΠΑΝΩ